Mobilen är en viktig accessoar numera. I princip alla människor i väst har en mobil, och de flesta har en smartphone.Ett skal eller fodral till mobilen fungerar som skydd för telefonen. Moderna smartphones har ofta stora skärmar och är ömtåliga. De kan repas eller spricka om man tappar dem, så det kan vara värt att investera i ett bra skal. Här har vi skrivit mer om hur man tar hand om sin mobil.

Dekorera ditt mobilskal

mobilskalTill smartphones finns mängder av olika skal och dekorationer för att göra den mer personlig. Vill du vara riktigt unik kan du designa ditt eget mobilskal. Du kan enkelt ladda upp en bild och sätta fast den på ditt skal.Det billigaste sättet att få det mest unika skalet är att dekorera ett helt själv. Kanske har du ett gammalt skal som du tröttnat på, eller så kan du köpa ett billigt i en enkel design att ha som grund. Därefter behöver du ett bra lim och valfria dekorationer. Om du ska ha stora dekorationer så är limpistol att rekommendera, annars fungerar till exempel superlim. Köp olika typer av pärlor, paljetter, glitter och figurer och klistra på dem på skalet.Det behöver inte bli särskilt dyrt alls, men du kan skapa väldigt speciella skal i olika stilar. Du kan till exempel matcha efter färg med pärlor, glitter och strass i olika typ av rosa. Eller så kan du göra ett skal i en helt annan stil med nitar, svarta stenar och silver.

Matcha skalet med din egen look

Om du inte är så pysslig av dig, så finns unika skal att köpa billigt på nätet. Du kan matcha ditt skal med din personliga stil och andra accessoarer. Ett snyggt halsband i silver ihop med ett silvrigt mobilskal blir pricken över i:t. För att stärka stilen ytterligare, kan du måla naglarna i en matchande färg.