Atleter, barnmorskor och musiker är bara ett axplock av yrkesgrupper där vi brukar hylla lag och enskilda personer. När en person gör något riktigt bra genom att exempelvis skapa förändring vill vi gärna hylla dem. Hyllningen kan ske med en middag, fest, kanske en present eller tårta på kontoret.

Berömma en vardagshjälte

Har du någon i din närhet som du tycker förtjänar en hyllning? Det kan vara en riktig hjälte i vardagen som gör det lättare för andra utan att förvänta sig något i gengäld. De här personerna förtjänar verkligen all beröm. Bjud på lovord och kanske en chokladask för att uppmärksamma hur mycket du värderar personen.

Hylla en vän

Är din vän en riktig fin människa som sprider positivitet var ni än går? Som alltid säger ifrån mot orättvisor och ställer upp när du behöver det? Alltså, en riktigt bra kompis. Då kan du hylla den här vännen med en liten present som visar din uppskattning. Genom att synliggöra dina vänners positiva egenskaper kommer dessutom stärka er relation ytterligare.

Är du ute efter accessoarer, kläder eller inredning med glada budskap kan du handla online. På så vis blir det även lätt att hitta en present som visar din uppskattning för mottagaren.