Att välja rätt push up-trosa kan vara en utmaning, men det är viktigt att välja rätt modell och passform för att få bästa möjliga komfort och resultat. Här kommer några tips på hur du väljer rätt push up-trosa för din kroppsform.

Kroppsform

Först och främst är det viktigt att känna till din kroppsform. Det finns olika typer av kroppsformer och varje form har sina egna särdrag som kan vara bra att tänka på när du väljer underkläder.

Päronformad

Om du har en päronformad kropp, med bredare höfter och smalare överkropp, kan det vara bra att välja en push up-trosa som har lite extra vaddering vid höfterna. Detta hjälper till att jämna ut proportionerna och ger en mer balanserad siluett.

Äppelformad

Om du har en äppelformad kropp, med bredare överkropp och smalare höfter, kan det vara bra att välja en push up-trosa som har vaddering framtill och vid sidorna. Detta hjälper till att lyfta och forma rumpan, vilket skapar en mer balanserad figur.

Storlek och passform

När du har en uppfattning om din kroppsform är det dags att tänka på storlek och passform. Det är viktigt att välja rätt storlek för att få bästa möjliga komfort och stöd. Om trosan är för liten kan den klämma och skava, medan en för stor trosa inte ger tillräckligt med stöd.

Material

Även materialet på trosan spelar en stor roll. Välj ett material som andas och absorberar fukt, som bomull eller mikrofiber. Undvik syntetiska material som kan orsaka irritation och svettning.

Slutsats

När du väljer en push up-trosa är det viktigt att tänka på din kroppsform, storlek och passform, samt materialet på trosan. Genom att välja rätt push up-trosa kan du skapa en vacker och balanserad siluett som får dig att känna dig självsäker och bekväm.