När det kommer till mode är det alltid smart att blicka framåt. Med sommaren i full sving är det därför tillfälle att titta på vad man kommer att behöva till hösten. Här tar vi en snabb titt på några trender och tips från modevärlden.

Tips 1: Stilrent

Vi må se ganska galna och häftiga kreationer titt som tätt i modevärlden, men stilrent är emellanåt även en väldigt populär trend. Och detta är en av de smarta valen för hösten. Enfärgade plagg med skarp och tidlös design kommer helt klart vara på modet i år.

Tips 2: Markerad midja

Skärpet har synts på många håll i den svenska modevärlden när det kommer till hösttrenderna. Utanpå jackan, rocken eller kavajen, skärpet har helt klart en viktig roll att spela i modet som kommer. Nu är det dags att kolla runt i garderoben vad man har för skärp och kanske köpa ett eller två nya.

Tips 3: Siden

Om det är ett material som verkligen lyfts fram som viktigt för höstmodet är det helt klart siden. Alla sidenblanka plagg man har liggandes hemma kan nu komma till stor användning. Festklädsel är ju säkert vad många tänker på när det kommer till dessa plagg, man de går minst lika bra att använda till vardags bara genom att klä ner outfitten något.

Tips 4: Kostymbyxor

Kostymbyxan är ingen ny trend direkt, men det är en som fortsätter starkt denna höst. Varianterna som verkligen kommer att går hem bäst framöver är hög midja och vida ben, men även lite färgglada nyanser kan vara det som verkligen sätter pricken över i.