Äntligen har det blivit dags att hänga in vinterkappan och plocka fram vårgarderoben. Dock kan det vara kul att uppdatera den där garderoben med lite nya tillskott. Här kommer därför några tips på vad som gäller i modeväg i vår.

Fashion

Färger och mönster

Vad gäller färger så skall dessa i vår var klara och tydliga i form av bland annat blått, ljusblått, rött, rosa samt ljusgrönt. Med andra ord våren kläder ska verkligen synas och kanske även sticka ut lite extra, åtminstone färgmässigt. När det kommer till mönster så är ett hett tips att satsa på etniska och abstrakta mönster.

Stilar

När det kommer till stilar så är det en hel del spanska influenser som gäller, i form av bland annat flamencorött eller liknande. Denim är också något som går hem i vår, men kom ihåg att jeanstyget skall vara tunt. Som vanligt fungerar också den lite mer rockiga stilen väl.

Accessoarer

En outfit är ju förstås inte komplett utan en eller ett par snygga accessoarer. Det som gäller i vår är accessoarer som verkligen syns och det gäller såväl väskor som skärp och solglasögon. Man kan se tydliga linjer mellan årets väskor och väskor från 2014.