Börjar du vara missnöjd med någon skavank i ansiktet eller börjar du märka att det har kommit rynkor som inte tidigare fanns där? Idag så finns det flera möjligheter till att förändra och förbättra ditt utseende. Vill du få bort hängande ögonlock eller förändra din näsa på något sätt så blir det till att kontakta plastikkirurgi för att få saker åtgärdade.

Ansiktsplastik

Citadellkliniken är stället som du ska kontakta om du vill få något utfört då det kommer till ansiktsplastik. Här finns det specialister som verkligen kan sin sak och utför regelbundet plastikkirurgiska ingrepp. Genom att lägga sig på operationsbordet så kan du på ett effektivt sätt förändra ditt utseende. Det kan vara lyft av huden så rynkor rätas ut. Det kan också vara en näsa som man tycker är för oproportionerlig. Öron och ögon kan med enkla ingrepp förändras till det bättre.

Andra typer av ingrepp

Bröstimplantat kan vara ett av de vanligaste ingreppen då det kommer till plastikkirurgi. Det kan många gånger stärka ens självkänsla att genomföra olika typer av ingrepp. Och om det hjälper att lägga in ett bröstimplantat och skaffa sig större bröst så varför inte. Vi bestämmer var och en hur vi vill göra med våra kroppar. Fillers är också något som är ett populärt ingrepp. Här så injiceras medel som gör att läpparna förstoras. Juvederm är det medel som ofta används vid ingrepp av denna art.